Barion Pixel
+

Ingyenes kiszállítás 30.000 Forint feletti megrendelés esetén (szállítási módok).

Vásárlási tudnivalók

Termékekkel kapcsolatos hasznos információk

Termékekkel kapcsolatos hasznos információk

Alapanyagok:
Legtöbb termékünk rétegelt nyír vagy nyár fából készül.
Ezen termékeket csiszolt állapotban,de mindenféle felület védelem nélkül(lakkozás nélkül) áruljuk.

Tisztítás:
Fa termékeinket ne érje víz,tisztitószer!
Tisztitásukhoz(portalanításhoz) használjon puha ecsetet,semmiképpen se használjon nedves rongyot.

A megrendelések feldolgozása és teljesítése:
A megrendelések feldolgozása 09:00-17:00 óra között időben történik. A megrendelés feldolgozásaként megjelölt időpontokon kívül is van lehetőség a megrendelés leadására, amennyiben az a munkaidő lejárta után történik, az azt követő napon kerül feldolgozásra. Szolgáltató ügyfélszolgálata minden esetben elektronikus úton visszaigazolja, hogy mikor tudja teljesíteni a megrendelését.
 

Általános teljesítési határidő, a visszaigazolástól számított 6 munkanapon belül. Ha Szolgáltató és Felhasználó a teljesítés időpontjában nem állapodtak meg, Szolgáltató Felhasználó felszólításában meghatározott időpontban vagy időn belül, felszólítás hiányában legkésőbb a megrendelésnek Szolgáltatóhoz való megérkezésétől számított harminc napon belül köteles a szerződés szerinti teljesítésre.
 

Egyedi rendelés esetén az általános teljesítési határidő, a visszaigazolástól számított 15 munkanapon belül. Ha Szolgáltató és Felhasználó a teljesítés időpontjában nem állapodtak meg, Szolgáltató Felhasználó felszólításában meghatározott időpontban vagy időn belül, felszólítás hiányában legkésőbb a megrendelésnek Szolgáltatóhoz való megérkezésétől számított harminc napon belül köteles a szerződés szerinti teljesítésre.
 

 

Hírlevél

A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót.